Despre POWER PLATE
Platforma POWER PLATE, generează impulsuri mecanice care produc contracţii reflexe ale musculaturii. Aceste contracţii vor fi percepute ca pe nişte vibraţii puternice.

1001-msl-pp1-3.jpgCu ajutorul benzilor ataşate aparatului se exersează musculatura braţelor poate cel mai mare avantaj al antrenamentelor cu acest aparat este că oferă rezultate într-un timp mai redus decât exerciţiile fizice convenţionale.  

Zece minute de vibraţii pe POWER PLATE echivalează cu o oră de fitness. Prin urmare, aceasta este o soluţie avantajoasă pentru persoanele care vor să economisească timp. Pentru  că stimulează metabolismul şi intensifică arderile grăsimilor, antrenamentele cu POWER PLATE ajută la tonifierea musculaturii, scăderea în greutate şi la atenuarea celulitei.

Printre beneficii se numără şi îmbunătăţirea flexibilităţii articulaţiilor, precum şi creşterea tonusului şi a masei musculare. Producătorii aparatului susţin că acesta poate activa până la 95-97% din fibrele musculare, inclusiv grupe de muşchi mai greu de „lucrat" în timpul exerciţiilor obişnuite.

Datorită faptului că stimulează circulaţia sangvină şi pe cea limfatică, aparatul cu vibraţii detoxifică organismul, imbunătățind chiar si aspectul pielii. Aparatul POWER PLATE solicită ligamentele şi oasele mult mai puţin decât exerciţiile fizice obişnuite. Din acest motiv, poate fi folosit şi de vârstnici. El este chiar recomandat femeilor după vârsta menopauzei pentru a preveni sau a stopa demineralizarea osoasă (osteoporoza) care apare adeseori pe fondul reducerii nivelului de hormoni feminini.

Antrenamentul realizat pe POWER PLATE îmbunătăţeşte rezultatele obţinute în urma antrenamentului convenţional, măreşte viteza de reacţie şi scurtează timpul de recuperare fiind o metodă preferată de către atleţi, aceştia observând o creştere semnificativă în forţă, mişcare, rezistenţa musculaturii şi mobilitate.
Programare POWER PLATE

ALTE MATERIALE DESPRE POWER PLATE