OXIGENOTERAPIE
Oxigenoterapia – tehnologia în scopuri recuperatorii și medicale

Dr. Rudolf Weyergans, inventatorul tratamentului Dermio sau oxigenoterapiei, a folosit proprietățile oxigenului și al ionilor negativi pentru a accelera metabolismul și pentru a activa enzimele responsabile cu refacerea cartilagiilor și țesuturilor cutanate.

Doctorul german a descoperit că poate separa ionii pozitivi de cei negativi și apoi poate impregna ţesuturile cu ioni negativi de oxigen, care stimulează și accelerează vindecarea naturală. Efectele secundare sunt și mai benefice: se intensifică metabolismul, iar sistemul imunitar devine mai puternic.

Tehnologia care accelerează metabolismul și regenerează țesuturile

Oxigenul este crucial pentru fiecare proces metabolic. Oxigenul insuficient (aerul „închis”, poluat, „nerespirabil”) are un efect negativ asupra întregului metabolism, provocând în timp o scădere a capacității de apărare a organismului (a imunității).

Oamenii de știință au descoperit avantajele ionilor negativi încă din ​​1957, când biologul american A. P. Krueger îi numea „vitaminele aerului”. În prezent, se știe că ionii negativi au proprietăți de revitalizare și că influențază pozitiv respirația, metabolismul membranelor celulare, precum și starea psihologică a pacienților. Însă pentru activarea proceselor metabolice este necesar numai ionul negativ al oxigenului. În acest context, oxigenoterapia crește numărul de ioni negativi care accelerează metabolismul și grăbesc vindecarea.

După numai câteva ședințe, pacienții observă că dispar tulburările de somn precum insomnia, migrenele, lipsa de concentrare și de energie, iar pielea se vindecă.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, organele noastre au nevoie de tot mai multă energie, însă organismul o oferă mai întâi organelor vitale precum inima și organele interne, iar pielea rămâne pe ultimul loc. Cu alte cuvinte, îmbătrânirea pielii este o lipsă de energie, deoarece celulelor le lipseşte oxigenul necesar pentru a se putea regenera. În acest moment intervine oxigenoterapia.

În timpul ședinţei de 30 minute, pacientul își alimentează pielea cu ioni negativi, care reîncarcă rezervorul de energie ale organismului. Este un proces ce întinerește țesuturile și creşte capacitatea fizică şi psihică a organismului.

Oxigenoterapia este o terapie care are la bază fizica cuantică şi care utilizează ionii negativi ai oxigenului pentru a creşte în mod  natural metabolismul și vindecarea ţesuturilor, iar prin intermediul sistemului respirator şi circulator,  întregul corp beneficiază de energia dată de ionii negativi. Se combină excelent şi cu terapiile corporale precum drenajul limfatic sau reflexoterapia, pentru o senzație mai intensă de bine și un organism energic și sănătos.

Ionii negativi – elementul cheie al oxigenoterapiei

Când vine vorba de aer, elementul cheie sunt ionii negativi. Deși se numesc negativi, acești ioni sunt atomi de oxigeni cu un electron în plus, iar ionii pozitivi (atom care a pierdut un electron) dăunează sănătăţii organismului uman.

Studii făcute asupra ionilor negativi au arătat efectele incredibile pe care aceştia le au asupra energiei şi a sănătăţii organismului în general. Ionii negativi (care se găsesc în cantități impresionante în regiunile cele mai liniştite ale lumii, la malul apelor, în păduri, pe munți) cotracarează expunerea prelungită la efectele computerelor, iluminatului fluorescent, aerului condiționat și materialor moderne din care sunt făcute clădirile și care generează o abundenţă de ioni pozitivi. Aceşti ioni pozitivi sunt cei care ne fac să ne simţim obosiţi, lipsiți de energie și deprimați. O infuzie de ioni negativi prin oxigenoterapie ne eliberează de stări negative, deoarece crește fluxul oxigenului către creier, oferă o stare de bine şi de relaxare, contracarează efectele fumatului pasiv  și este o terapie antidepresivă naturală.

Tehnologia pentru oxigenoterapie purifică automat aerul, emite ioni negativi care stimulează refacerea țesuturilor cutanate, adică vindecă rănile. În plus, întreg corpul beneficiază de energia oferită de ionii negativi, care duce la revitalizarea tuturor proceselor metabolice.
Programare OXIGENOTERAPIE